Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 12.07. 2025
Dnes má svátek Bořek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Obložené žemle

fotka Obložené žemle
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Obložené žemle:

4 žemle  | 6 vajec  | 150 g eidamu  | 1 cibule  | 6 lžic rajského protlaku  | 1 telecí párek  |  sůl  |  pepř  |  olej

Postup přípravy receptu Obložené žemle:

V misce promícháme rajský protlak s drobně nasekanou cibulí, strouhaným sýrem, pepřem a solí. Na oleji opečeme rozpůlené žemle a oloupaný, na kolečka nakrájený párek. Připravíme řídká smažená vajíčka. Osmažené žemle potřeme připravenou směsí, na ni navršíme smažená vejce a ozdobíme opečeným párkem.


Fotky receptu Obložené žemle:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Obložené žemle
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !