Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 16.05. 2021
Dnes má svátek Přemysl
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Obrácená jablečná buchta

fotka Obrácená jablečná buchta
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Obrácená jablečná buchta:

4 ks vajec  | 4 lžíce cukru  | 4 lžíce vody  | 4 lžíce polohrubé mouky  | 1/2 sáčku prášku do pečiva  | cca 4 jablka  | 1 balíček vanilkového cukru  |  skořice  | 2 lžíce másla

Postup přípravy receptu Obrácená jablečná buchta:

Připravíme si piškotové těsto: cukr, žloutky a vodu utřeme do pěny. Přidáme mouku s práškem do pečiva a nakonec opatrně vmícháme sníh z bílků.

Formu vyložíme pečícím papírem. Na dno dáme rozpuštěné máslo, vanilkový cukr a skořici. Přidáme nahrubo nastrouhaná jablíčka a vše zalijeme přepraveným těstem.

Pečeme asi 25 minut.

Po upečení necháme chvíli zchladnout a překlopíme na tác.


Fotky receptu Obrácená jablečná buchta:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Obrácená jablečná buchta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !