Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Ohnivý kohout

fotka Ohnivý kohout
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Ohnivý kohout:

1 mladý kohout  | 1 plátek anglické slaniny  | 2 červené papriky  | 2 zelené papriky  | 1 cibule  | 3 malé feferonky  | 1/2 hrnku fazolek  | 1/2 hrnku oloupaných a nakrájených žampionů  | 4 rajčata  |  sůl  |  pepř  | 1 bobkový list  | 2 stroužky česneku  |  dle potřeby drůbeží vývar

Postup přípravy receptu Ohnivý kohout:

Kohouta naporcujeme a uvaříme ho v osolené vodě téměř doměkka. Poté porce kohouta zprudka opečeme na roztavené slanině, kterou jsme pokrájeli na malé kostičky. Maso osolíme, opepříme, přidáme nakrájené červené a zelené papriky, drobně nasekanou cibuli, pokrájené feferonky, fazolky, žampiony a bobkový list. Vše podlijeme trouchou vývaru a dusíme pod pokličkou, až maso změkne. Během dušení podléváme dle potřeby vývarem. Nakonec přidáme nakrájená rajčata a ještě krátce podusíme. Podáváme s rýží.


Fotky receptu Ohnivý kohout:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ohnivý kohout
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !