Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 14.09. 2025
Dnes má svátek Radka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Olomoucký mls

fotka Olomoucký mls
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Olomoucký mls:

4 plátky vepřového plecka  | 1 lžička grilovacího koření  | 6 lžic olivového oleje  | 1 pórek  | 1 kg oloupaných brambor  | 1 papriková klobása  | 1 lžička červené mleté papriky  | 1 tvarůžek  | 4 plátky anglické slaniny  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Olomoucký mls:

Mnoho kuchařinek jistě dělá maso v alobalu spolu s brambory. Já to dělám v sáčku na pečení a můžete ho koupit všude tam, kde se prodává alobal. Suroviny v něm upečené zůstanou krásně šťavnaté.

Maso jemně naklepeme, uděláme do každého plátku kapsu, okořeníme - jaké koření kdo má rád, já používám argentinské i v kapsách, potřeme olivovým olejem a necháme odležet do druhého dne, nebo alespoň 2 hodinky.

Brambory nakrájíme na větší kostky a v misce je smícháme s pórkem nakrájeným na kolečka, nakrájenou klobásou, 1 lžičkou mleté červené papriky, v létě můžeme dát i nakrájené hříbky, ochutíme solí a pepřem a přidáme ještě 3 lžíce olivového oleje. Brambory nasypeme do sáčku, na ně položíme maso, které jsme naplnili tvarůžkem zabaleným v anglické slanině a "zašpendlili". Pak už stačí jen pevně zavázat - nezapomeneme udělat nahoře 5 malých dírek, aby nám sáček nebouchnul, dát na plech a šupnout do trouby rozehřáté na 200 °C.

Sáček se krásně nafoukne a maso i brambory se pečou 30 minut, pak stáhneme na 150 °C a po 15 minutách vytáhneme z trouby, opatrně odstřihneme vrch a ještě 10 minut opékáme. Pak už jen dáme na talíře a podáváme se zeleninovým salátem, např. z čínského zelí.


Fotky receptu Olomoucký mls:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Olomoucký mls
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !