Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 10.07. 2025
Dnes má svátek Libuše a Amálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Omáčka z divočiny

fotka Omáčka z divočiny
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Omáčka z divočiny:

300 g divočiny  |  několik drcených bobulek jalovce  |  tymiánmajoránka  | 1,5 dl červeného vína  | 100 g rajčatového protlaku  | 2 lžíce oleje  |  sůl

Postup přípravy receptu Omáčka z divočiny:

Na kostičky pokrájenou zvěřinu osmahneme ze všech stran na oleji, pak přidáme drcený jalovec, ostatní koření a víno. Jakmile se víno vydusí, vmícháme rajčatový protlak, mírně osolíme a za občasného podlévání vodou dusíme domekka. Omáčka, kterou nakonec procedíme, se hodí k těstovinám nebo k masu z divočiny.


Fotky receptu Omáčka z divočiny:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Omáčka z divočiny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !