Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 21.04. 2025
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Omáčka Zingara

fotka Omáčka Zingara
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Omáčka Zingara:

15 g cibule  | 15 g tuku  | 5 g másla  | 6 g mouky  | 2 g soli  | 0,2 g černého pepře  | 10 ml vína  | 5 g vařeného jazyku  | 5 g šunky  | 8 g hub  | 5 g petržele  | 15 g mrkve  | 10 g cukru  | 20 g rajského protlaku  | 500 g kostí

Postup přípravy receptu Omáčka Zingara:

Umyté kosti osmažíme v horkém tuku dočervena. Přidáme nakrájenou cibuli s malým množstvím vody, soli a podusíme. Později postupně přidáváme na kousky nakrájenou mrkev a celer, rozředěný rajský protlak a po delší době mouku. Rozmícháme v horké vodě, přidáme černý pepř a vaříme na mírném ohni 60 minut. Přecedíme, přidáme na plátky nakrájený jazyk a šunku, kterou lehce osmažíme. Přidáme nakrájené houby podušené na másle se špetkou soli a vody, přilijeme víno, posypeme petrželkou a vaříme deset minut. Podáváme s pečeným nebo dušeným masem.


Fotky receptu Omáčka Zingara:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Omáčka Zingara
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !