![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
9. 08. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Omáčka na steaky s rozinkami: Začněte rozinkami. Asi 1/4 hrnku namočte ve vodě až pěkně nabobtnají. Potom je rozmixujte a přidejte všechny další suroviny.
Vařte do zhoustnutí, potom dochuťte na správnou sladko - trpkou chuť. Podá ... …více»
|
![]() |
9. 08. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Houbová omáčka na steaky: Ze 1/4 litru vody a dvou kostek připravte silný vývar, přidejte houby, povařte.
Potom přidejte smetanu a nechte znovu přejít varem. Vegetu podle chuti. ... ... …více»
|
![]() |
9. 08. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Omáčka tisíce ostrovů: Vše dobře promíchat dohromady, až na vejce. Vejce zamíchat poslední. Schladit v chladničce (vydrží až týden) a podávat pokapané na zeleninové saláty. ... ... …více»
|
![]() |
9. 08. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Fazolová omáčka: Fazole na noc namočíme do studené vody. Druhý den uvaříme společně s bobkovým listem a novým kořením doměkka. Z asi jedné a půl lžíce sádla a mouky usmažíme jíšku. Na zbytku sádla osmažíme pokrájenou ... …více»
|
![]() |
9. 08. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Texaská marináda: Všechny ingredience se svaří a ještě vařicí nalijeme do pekáčku na předem naporcované maso. Maso můžem použít jakékoliv vepřové nebo drůbeží. Pekáček přikryjeme a necháme 24 hod. uležet. Pro ty, kdo s ... …více»
|
![]() |
9. 08. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kořeněná marináda: Smícháme a maso do marinády naložíme. Takové ingredience používám při víkendovém grilování. Jsou to vlastně ingredience, co dům dá, ale na maso je to bezva.
... ... …více»
|
![]() |
8. 08. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pažitková omáčka k hovězímu masu: Kostku lučiny zředíme vodou, aby nám vznikla řídší omáčka, vmícháme nasekanou pažitku, trošku osolíme, opepříme a vše prohřejeme. ... ... …více»
|
![]() |
8. 08. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Salsa z červené papriky : Papriky a česnek grilujeme asi 20 minut, dokud nebudou opečené a měkké. Potom vložíme papriky do misky, zakryjeme a necháme odstát 10 minut. Sloupneme začernalou slupku z paprik a nahrubo nakrájíme du ... …více»
|
![]() |
8. 08. 2008 Omáčky Žádné hodnocení
Příprava receptu Sicilská omáčka na ryby: Nasekáme nadrobno česnek, petrželovou nať, oregano, kapary a potom vše smícháme.
Vymačkanou citronovou šťávu mírně zahřejeme, přilijeme olivový olej extravergine a dobře zamícháme metlou, aby se ob ... …více»
|
![]() |
8. 08. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Česnekový krém: Oloupeme česnek a stroužky 3-4krát krátce povaříme v osolené vodě. Poté je uvaříme doměkka v mléce. Se lžící piniových oříšků, olejem, citronovou šťávou a solí vymícháme v mixéru krém. Smažené ryby po ... …více»
|