 
        
        |  Likér ořechovka - nejoblíbenější recepty |  Bramboráky - nejoblíbenější recepty |  Hrajte s námi SUDOKU online ! |  Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 | 

|  | 25. 11. 2007 Omáčky 
            Příprava receptu Papriková omáčka: Drobně pokrájenou cibuli zpěňte na tuku, sejměte z plotýnky, vmíchejte mletou papriku, po zpěnění posypte moukou, dejte zpět na plotýnku a krátce osmahněte. Jíšku zalijte vývarem, rozšlehejte, osolte  ... …více» | 
|  | 25. 11. 2007 Omáčky 
            Příprava receptu Ředkvičková omáčka: Žervé rozetřete s pepřem a solí, po částech vmíchejte olej a několik kapek octa, přidejte omyté, na tenké plátky pokrájené ředkvičky, podle chuti přislaďte a přikyselte a nechejte chvilku proležet. .. ... …více» | 
|  | 25. 11. 2007 Omáčky 
            Příprava receptu Rajčatová omáčka s paprikami: Drobně pokrájenou cibuli zpěňte na lžíci oleje, přidejte pokrájená rajčata, mrkev a celer, podlijte několika lžícemi vody, přidejte koření a duste do změknutí. Zeleninu prolisujte, osolte, oslaďte a d ... …více» | 
|  | 25. 11. 2007 Omáčky 
            Příprava receptu Rajčatová omáčka se smetanou: Kořenovou zeleninu a cibuli pokrájejte na plátky, osmažte dozlatova na oleji, zasypte moukou a usmažte světlou jíšku, vmíchejte do ní koření, rajčata pokrájená na kousky (nebo rajčatový protlak), po o ... …více» | 
|  | 25. 11. 2007 Omáčky 
            Příprava receptu Rajčatová omáčka se šunkou: Rajčata spařte vařící vodou, ochlaďte ve studené vodě, oloupejte, zrníčka vymačkejte a rajčata umelte na mlýnku nebo umixujte. Cibuli a šunku drobně pokrájejte a osmažte na rozehřátém oleji. Přidejte  ... …více» | 
|  | 25. 11. 2007 Omáčky 
            Příprava receptu Ostrá feferonová omáčka: Majonézu zřeďte mlékem, kečupem a vínem, vmíchejte rajčatový protlak, cukr, sůl a velmi jemně rozsekané feferóny a nechejte chvilku proležet. ... ... …více» | 
|  | 25. 11. 2007 Omáčky 
            Příprava receptu Pažitková majonézová omáčka: Majonézu zřeďte citrónovou šťávou, rozmíchejte s jogurtem (nebo šlehačkou), cukrem a solí a přidejte pokrájenou pažitku.
 ... ... …více» | 
|  | 25. 11. 2007 Omáčky 
            Příprava receptu Petrželková majonézová omáčka: Majonézu zřeďte citrónovou šťávou, rozmíchejte s jogurtem (nebo šlehačkou), cukrem a solí a přidejte jemně sekanou petrželku.
 ... ... …více» | 
|  | 25. 11. 2007 Omáčky 
            Příprava receptu Bernská omáčka: Drobně pokrájenou cibuli zalijte octem a vínem (nebo vodou s citrónovou šťávou) a vařte, až se polovina tekutiny odpaří. Změklé máslo utřete se solí, pepřem, petrželkou a paprikou, postupně vešlehejte ... …více» | 
|  | 25. 11. 2007 Omáčky 
            Příprava receptu Majonézová omáčka s kečupovou směsí: Okurku a kapii drobně pokrájejte, feferonku usekejte a promíchejte s ostatními přísadami.
 ... ... …více» |