Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
26. 04. 2009 Omáčky
Příprava receptu Rychlá, ale dobrá svíčková : Hovězí maso nakrájíme na středně velké kousky, zprudka opečeme na oleji, osolíme, podlijeme vodou a necháme podusit. Když je maso skoro měkké přidáme Halalí a ještě chvíli dusíme. Maso vyndáme, omáčku ... …více»
|
25. 04. 2009 Omáčky
Příprava receptu Majoránečková omáčka: Z másla, mouky připravíme jíšku, zředíme vodou, dobře promícháme a povaříme. Osolíme, okořeníme majoránkou, prolisovaným česnekem a ještě krátce povaříme. Podáváme k vařenému hovězímu masu. ... ... …více»
|
25. 04. 2009 Omáčky
Příprava receptu Omáčka Salsa: Smícháme bylinky a posekaný česnek, přidáme máslo a olej a krátkou chvíli smažíme na mírném ohni. Přidáme protlak rozmíchaný s vodou, ocet a cukr, osolíme, mírně opepříme. Vše krátce povaříme na větší ... …více»
|
25. 04. 2009 Omáčky
Příprava receptu Omáčka z bezových květů: Květy namočíme do studené osolené vody asi na hodinu, aby vyplaval hmyz a jiná havěť. Uvaříme si máslovou jíšku (rozpustíme máslo, přidáváme mouku a osmahneme do zlatova. Pak přiléváme vodu, vaříme a ... …více»
|
25. 04. 2009 Omáčky
Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Pažitková omáčka: Majonézu smícháme s nasekanou pažitkou, trochou citronové šťávy a bílého vína, osolíme, opepříme, dosladíme a pořádně promícháme.
... ... …více»
|
21. 04. 2009 Omáčky
Příprava receptu Houbová omáčka se smetanou: Cibuli oloupeme a pokrájíme na drobné kostičky. Houby očistíme a nakrájíme na větší kousky. Máslo rozpustíme a orestujeme na něm cibuli. Vsypeme houby, kmín, rozdrobíme masox a dusíme. Pokud jsou houb ... …více»
|
21. 04. 2009 Omáčky
Příprava receptu Pesto z Itálie: Česnek oloupeme. Listy bazalky omyjeme a osušíme. Spolu s česnekem je vložíme do mixéru. Přidáme špetku soli a trochu olivového oleje. Vše rozmixujeme na kaši. Podle libosti můžeme přidat i trochu par ... …více»
|
21. 04. 2009 Omáčky
Příprava receptu Rajská omáčka s perníkem: Rajský protlak vyklopíme na rozpuštěné máslo, zalijeme půlkou vody, vhodíme veškeré koření, špetku soli a 5 minut povaříme. Dolijeme druhou půlku vody, zahustíme strouhaným či rozdrceným perníkem, vho ... …více»
|
21. 04. 2009 Omáčky
Příprava receptu Kedlubnová omáčka vegetariánská: Do vody dáme pokrájenou kedlubnu na plátky a vaříme - podlévat do 1 litru v kastrolu. Čím čerstvější a mladší kedlubna, tím kratší doba vaření. Zhruba po 15 minutách vhodíme zelen. bujon a pepř ... …více»
|
21. 04. 2009 Omáčky
Příprava receptu Okurková omáčka sladkokyselá: Do vody dáme povařit okurky pokrájené na kolečka - asi 15 minut- vhodíme Nové koření, pepř a bujon. Uděláme z omastku a mouky jíšku a zahustíme. Po dalších zhruba 10 minutách podle potřeby dosolíme a ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |