Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Křenový dip lehký

Křenový dip lehký
5. 06. 2009 Omáčky ++________
Příprava receptu Křenový dip lehký: Křen nastrouháme najemno. Do zakysané smetany lihgt vmícháme křen, osolíme, ochutíme vegetou a přidáme malou lžičku citr. šťávy. Lehký křenový dip podáváme vychlazený. V uzavřené nádobě vydrží dip i ... …více»

Jemný křenový krém s pepřem

Jemný křenový krém s pepřem
5. 06. 2009 Omáčky ++++++-___
Příprava receptu Jemný křenový krém s pepřem: Smetanu dáme do mísy a ušleháme dotuha. Křen nastrouháme na jemném struhadle a přes cedník z něj vytlačíme přebytečnou šťávu. Do křenu přidáme bílý a cayennský pepř, promícháme. Poté křen přimícháme ... …více»

Játrová vepřová omáčka

Játrová vepřová omáčka
2. 06. 2009 Omáčky ++++++++__
Příprava receptu Játrová vepřová omáčka: Nakrájenou cibuli osmažíme v tlakovém hrnci do zlatova. Přidáme očištěná a nakrájená játra na kostky a zprudka orestujeme. Nesolíme! Podlejeme asi 3 cm vody, přidáme pepř, kmín, sl. papriku ... …více»

Japonská kořeněná omáčka

Japonská kořeněná omáčka
2. 06. 2009 Omáčky +++++_____
Příprava receptu Japonská kořeněná omáčka: Instantní rybí vývar daši rozmícháme ve vodě dle návodu na obalu. Pak 135 ml vývaru smícháme spolu s černou sójovou omáčkou, 40 ml rýžového octa, 45 ml mirinu, 15 g cukru a vše povaříme cca 8-10 minu ... …více»

Kari omáčka na fondue

Kari omáčka na fondue
2. 06. 2009 Omáčky +++-______
Příprava receptu Kari omáčka na fondue: Majonézu smícháme se smetanou do hladké kašičky, poté přidáme pepř čtyř barev, nejlépe přímo z mlýnku. Čím víc pepře, tím lepší omáčka. Podáváme k masu. ... ... …více»
 

Česneková omáčka na fondue

Česneková omáčka na fondue
2. 06. 2009 Omáčky ++++++-___
Příprava receptu Česneková omáčka na fondue: Majonézu smícháme se smetanou do krémovité kašičky, přidáme rozmačkaný česnek dle vaší chuti. Podáváme k masu. ... ... …více»

Majonéza ďábelská

Majonéza ďábelská
27. 05. 2009 Omáčky +++++++___
Příprava receptu Majonéza ďábelská: Feferonky rozsekáme na kašičku a smícháme je s majonézou, mlékem, červeným vínem, kečupem a rajským protlakem. Ochutíme cukrem a solí. ... ... …více»

Majonéza jáhlová

Majonéza jáhlová
27. 05. 2009 Omáčky +++++++___
Příprava receptu Majonéza jáhlová: Jáhly rozmixujeme dohladka, přidáme máslo a postupně olej a dochutíme. Je velmi dobrá a zdravá. ... ... …více»

Majonéza kořeněná

Majonéza kořeněná
26. 05. 2009 Omáčky ++++______
Příprava receptu Majonéza kořeněná: Majonézu dáme do misky, vše ostatní postupně vmícháme a nakonec promícháme metlou. Majonéza vydrží 2 dny v chladné a temné místnosti. ... ... …více»

Houbová křenová omáčka

Houbová křenová omáčka
26. 05. 2009 Omáčky ++++______
Příprava receptu Houbová křenová omáčka: Žemle rozvaříme v bujonu, rozmícháme dohladka, přidáme jemně strouhaný křen, ochutíme a nakonec vmícháme smetanu. Podáváme s knedlíkem. ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !