Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu |
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 |
Vánočka - nejoblíbenější recepty |
Květina Vánoc - Vánoční hvězda |
![]() |
5. 06. 2009 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Křenový dip lehký: Křen nastrouháme najemno.
Do zakysané smetany lihgt vmícháme křen, osolíme, ochutíme vegetou a přidáme malou lžičku citr. šťávy.
Lehký křenový dip podáváme vychlazený. V uzavřené nádobě vydrží dip i ... …více»
|
![]() |
5. 06. 2009 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Jemný křenový krém s pepřem: Smetanu dáme do mísy a ušleháme dotuha.
Křen nastrouháme na jemném struhadle a přes cedník z něj vytlačíme přebytečnou šťávu. Do křenu přidáme bílý a cayennský pepř, promícháme. Poté křen přimícháme ... …více»
|
![]() |
2. 06. 2009 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Játrová vepřová omáčka: Nakrájenou cibuli osmažíme v tlakovém hrnci do zlatova. Přidáme očištěná a nakrájená játra na kostky a zprudka orestujeme. Nesolíme! Podlejeme asi 3 cm vody, přidáme pepř, kmín, sl. papriku ... …více»
|
![]() |
2. 06. 2009 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Japonská kořeněná omáčka: Instantní rybí vývar daši rozmícháme ve vodě dle návodu na obalu.
Pak 135 ml vývaru smícháme spolu s černou sójovou omáčkou, 40 ml rýžového octa, 45 ml mirinu, 15 g cukru a vše povaříme cca 8-10 minu ... …více»
|
![]() |
2. 06. 2009 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Kari omáčka na fondue: Majonézu smícháme se smetanou do hladké kašičky, poté přidáme pepř čtyř barev, nejlépe přímo z mlýnku. Čím víc pepře, tím lepší omáčka. Podáváme k masu. ... ... …více»
|
![]() |
2. 06. 2009 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Česneková omáčka na fondue: Majonézu smícháme se smetanou do krémovité kašičky, přidáme rozmačkaný česnek dle vaší chuti. Podáváme k masu. ... ... …více»
|
![]() |
27. 05. 2009 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Majonéza ďábelská: Feferonky rozsekáme na kašičku a smícháme je s majonézou, mlékem, červeným vínem, kečupem a rajským protlakem. Ochutíme cukrem a solí. ... ... …více»
|
![]() |
27. 05. 2009 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Majonéza jáhlová: Jáhly rozmixujeme dohladka, přidáme máslo a postupně olej a dochutíme. Je velmi dobrá a zdravá. ... ... …více»
|
![]() |
26. 05. 2009 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Majonéza kořeněná: Majonézu dáme do misky, vše ostatní postupně vmícháme a nakonec promícháme metlou. Majonéza vydrží 2 dny v chladné a temné místnosti. ... ... …více»
|
![]() |
26. 05. 2009 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Houbová křenová omáčka: Žemle rozvaříme v bujonu, rozmícháme dohladka, přidáme jemně strouhaný křen, ochutíme a nakonec vmícháme smetanu. Podáváme s knedlíkem. ... ... …více»
|
| Vyhrajte doplňky stravy NatureVia na zvýšený cholesterol. |
|
| Soutěž o rodinné vstupenky na Světelné výstavy Story of Lights. |
|
| Soutěž o AKU mixér, šlehač a sekáček SENCOR. |
|
| Soutěž o Zimní ochranný krém SynCare se skvalanem. |
|
| Soutěžte o výběrový mix lahodných rýžových kaší Fit. |
|
| Soutěžte o vouchery a sledujte stovky divadelních představení na Dramox. |
|
| Soutěž o knižní novinky Veselé české Vánoce a Tržiště iluzí. |
|
| Soutěž o balíčky ústní hygieny Glucadent od Naturprodukt. |
|