Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
12. 10. 2008 Omáčky
Příprava receptu Rajčatová omáčka nejen na pizzu: Všechno dáme dohromady (bez protlaku) na pánev - já to dávám do Woku, je dost hluboký - a 20 minut pomalu dusíme, dokud omáčka nezhoustne. Pak tam dáme protlak, necháme chvíli povařit, dochutíme ... ... …více»
|
12. 10. 2008 Omáčky
Příprava receptu Omáčka na bifteky: Do hrnce dáme větší hrnek vody, nasypeme žamp. polévku a žampiony. Až směs zhoustne, zalijeme mlékem a necháme 5 min. povařit. Mícháme!! Omáčka nemá být ani hustá ani řídká. Poléváme bifteky ... ... …více»
|
12. 10. 2008 Omáčky
Příprava receptu Špenátová omáčka s nivou: Na másle osmahneme na kolečka nakrájený česnek, přidáme na kostky slaninu a kuřecí maso a chvilku restujeme. Pak přidáme špenát, podlijeme trochou vody a cca 10min. dusíme. Nakonec přidáme nastrouhano ... …více»
|
12. 10. 2008 Omáčky
Příprava receptu Křenová omáčka s uzeným masem a knedlíkem : Uzené maso uvaříme s celým černým pepřem (vaříme asi 1 hodinu). Vývar pak můžeme použít jako polévku (my jíme s nudlemi a trochou mléka).
Omáčka: vodu přivedeme k varu, přimícháme mléko, v němž jsme ... …více»
|
12. 10. 2008 Omáčky
Příprava receptu Sametová kedlubnová omáčka: Kedlubny nastrouháme na jemno a dáme vařit do cca 1,5 litru vody. Vaříme 10 minut a pak přidáme smetanu. Mezitím si připravíme jíšku z másla a mouky. Omáčku zahustíme jíškou a dochutíme solí a čerstvě ... …více»
|
12. 10. 2008 Omáčky
Příprava receptu Francouzský dresink na štíhlou linii: Kečup smícháme s jogurtem dáme i česnek podle chuti.....Hodí se k masu do salátu k pizze k párkům a navíc je hotový za minutu!!!!!
... ... …více»
|
12. 10. 2008 Omáčky Žádné hodnocení
Příprava receptu Salátová zálivka Dijon: Olej, citronovou šťávu a hořčici ušleháme v míse do pěny. Přidáme sůl, podle přání také koření. Zálivku nalijeme na salát, opepříme a dobře promícháme.
... ... …více»
|
12. 10. 2008 Omáčky
Příprava receptu Francouzská zálivka na salát: Med, ocet, sůl a pepř smícháme a tenkým pramínkem přidáváme olej za neustálého šlehání metličkou až do zhoustnutí. Vhodné na salát z čínského zelí, bílého zelí nebo vícedruhový. ... ... …více»
|
12. 10. 2008 Omáčky
Příprava receptu Francouzský dresink na saláty: Všechny ingredience vložíme do skleničky s dobrým uzávěrem a dobře vše protřepeme. Uchováme v chladničce a před upotřebením znovu protřepeme.
... ... …více»
|
12. 10. 2008 Omáčky
Příprava receptu Zálivka na saláty z vlašských ořechů: Všechny ingredience dohromady rozmixujeme v mixéru. Zálivka se může připravit i z menší dávky. Ve vzduchotěsné skleničce vydrží až týden v chladničce.
... ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |