Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu |
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 |
Vánočka - nejoblíbenější recepty |
Květina Vánoc - Vánoční hvězda |
![]() |
12. 10. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Rajčatová omáčka nejen na pizzu: Všechno dáme dohromady (bez protlaku) na pánev - já to dávám do Woku, je dost hluboký - a 20 minut pomalu dusíme, dokud omáčka nezhoustne. Pak tam dáme protlak, necháme chvíli povařit, dochutíme ... ... …více»
|
![]() |
12. 10. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Omáčka na bifteky: Do hrnce dáme větší hrnek vody, nasypeme žamp. polévku a žampiony. Až směs zhoustne, zalijeme mlékem a necháme 5 min. povařit. Mícháme!! Omáčka nemá být ani hustá ani řídká. Poléváme bifteky ... ... …více»
|
![]() |
12. 10. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Špenátová omáčka s nivou: Na másle osmahneme na kolečka nakrájený česnek, přidáme na kostky slaninu a kuřecí maso a chvilku restujeme. Pak přidáme špenát, podlijeme trochou vody a cca 10min. dusíme. Nakonec přidáme nastrouhano ... …více»
|
![]() |
12. 10. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Křenová omáčka s uzeným masem a knedlíkem : Uzené maso uvaříme s celým černým pepřem (vaříme asi 1 hodinu). Vývar pak můžeme použít jako polévku (my jíme s nudlemi a trochou mléka).
Omáčka: vodu přivedeme k varu, přimícháme mléko, v němž jsme ... …více»
|
![]() |
12. 10. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Sametová kedlubnová omáčka: Kedlubny nastrouháme na jemno a dáme vařit do cca 1,5 litru vody. Vaříme 10 minut a pak přidáme smetanu. Mezitím si připravíme jíšku z másla a mouky. Omáčku zahustíme jíškou a dochutíme solí a čerstvě ... …více»
|
![]() |
12. 10. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Francouzský dresink na štíhlou linii: Kečup smícháme s jogurtem dáme i česnek podle chuti.....Hodí se k masu do salátu k pizze k párkům a navíc je hotový za minutu!!!!!
... ... …více»
|
![]() |
12. 10. 2008 Omáčky Žádné hodnocení
Příprava receptu Salátová zálivka Dijon: Olej, citronovou šťávu a hořčici ušleháme v míse do pěny. Přidáme sůl, podle přání také koření. Zálivku nalijeme na salát, opepříme a dobře promícháme.
... ... …více»
|
![]() |
12. 10. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Francouzská zálivka na salát: Med, ocet, sůl a pepř smícháme a tenkým pramínkem přidáváme olej za neustálého šlehání metličkou až do zhoustnutí. Vhodné na salát z čínského zelí, bílého zelí nebo vícedruhový. ... ... …více»
|
![]() |
12. 10. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Francouzský dresink na saláty: Všechny ingredience vložíme do skleničky s dobrým uzávěrem a dobře vše protřepeme. Uchováme v chladničce a před upotřebením znovu protřepeme.
... ... …více»
|
![]() |
12. 10. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Zálivka na saláty z vlašských ořechů: Všechny ingredience dohromady rozmixujeme v mixéru. Zálivka se může připravit i z menší dávky. Ve vzduchotěsné skleničce vydrží až týden v chladničce.
... ... …více»
|
| Vyhrajte doplňky stravy NatureVia na zvýšený cholesterol. |
|
| Soutěž o rodinné vstupenky na Světelné výstavy Story of Lights. |
|
| Soutěž o AKU mixér, šlehač a sekáček SENCOR. |
|
| Soutěž o Zimní ochranný krém SynCare se skvalanem. |
|
| Soutěžte o výběrový mix lahodných rýžových kaší Fit. |
|
| Soutěžte o vouchery a sledujte stovky divadelních představení na Dramox. |
|
| Soutěž o knižní novinky Veselé české Vánoce a Tržiště iluzí. |
|
| Soutěž o balíčky ústní hygieny Glucadent od Naturprodukt. |
|