![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
29. 09. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Omáčka Velký Robert: Cibuli oloupáme, karotku očistíme a oboje pod tekoucí vodou opláchneme. Jednu cibuli rozkrájíme na jemno, druhou spolu s karotkou nakrájíme na tenké plátky. Plátky cibule a karotky na oleji dozlatova ... …více»
|
![]() |
29. 09. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jednoduchá omáčka: V jogurtu rozkvedláme žloutky. Oloupanou cibuli a jablko najemno nastrouháme a přidáme do jogurtu. Ochutíme solí, pepřem a špetkou cukru. Nakonec přimícháme jemně nasekanou pažitku. ... ... …více»
|
![]() |
29. 09. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jižní omáčka: Papriku a okurky velmi jemně nasekáme a smícháme s majonézou. Přidáme rovněž velmi jemně nasekanou chilli papričku zbavenou jadérek. Dochutíme sladkou mletou paprikou, solí a pepřem. Nakonec do omáčky ... …více»
|
![]() |
29. 09. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Omáčka Robin: Z másla, cibule a mouky připravíme světlou jíšku a rozmícháme ji s octem, vínem a vývarem. Povaříme a podle chuti osolíme a opepříme. Pak vmícháme hořčici, šlehačku a nadrobno rozkrájenou okurku. ... ... …více»
|
![]() |
29. 09. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Koktajlová omáčka: Majonézu promícháme s přísadami a necháme dobře proležet. Koktajlová omáčka se hodí k míchaným salátům se sýrem, masem a zeleninou. ... ... …více»
|
![]() |
29. 09. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smetanový sos: Dáme mírně vařit smetany, nastrouháme najemnou oba sýry, opepříme a necháme sýry rozpustit. Omáčkou přeléváme přírodně osmažené kuřecí maso. ... ... …více»
|
![]() |
29. 09. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Italské bazalkové pesto: Čisté lístky bazalky jemně nasekáme nebo natrháme nadrobno, dáme do třecí misky nebo keramického hmoždíře. Přidáme sůl a utřeme na hladkou pastu. Snažíme se vyhnout styku bylinky s kovovými nástroji. ... …více»
|
![]() |
28. 09. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pařížská omáčka: Cibulku velmi jemně rozkrájíme, kerblík nakrájíme hruběji a oboje vmícháme do smetany. Okořeníme paprikou, citrónovou šťávou a dochutíme solí. Hodí se k rajčatovým salátům. ... ... …více»
|
![]() |
27. 09. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní Francie: Hořčici s majonézou smícháme, přilijeme bílé víno a přidáme nasekaný kopr. Nakonec dochutíme pepřem a solí. Podáváme vychlazenou. ... ... …více»
|
![]() |
27. 09. 2008 Omáčky Žádné hodnocení
Příprava receptu Řecká omáčka: Okurku omyjeme a oloupeme. Podélně ji rozkrojíme na poloviny, z části zbavíme semínek, nastrouháme najemno, osolíme a necháme odpočinout. Poté slijeme přebytečnou vodu, přidáme jogurt, prolisovaný čes ... …více»
|