Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Svíčková v remosce

Svíčková v remosce
2. 10. 2008 Omáčky ++++______
Příprava receptu Svíčková v remosce: Do remosky dáme prošpikované maso cca 10 kuliček pepře, to samé nového koření, dvě špetky tymiánu, cibuli oloupanou a rozkrájenou na čtvrtky, zeleninu na svíčkovou, navrh rozkrájený špek. Pečeme, obra ... …více»

Omáčka na těstoviny

Omáčka na těstoviny
2. 10. 2008 Omáčky ++++++____
Příprava receptu Omáčka na těstoviny: V mléce nechám rozvařit tavený sýr (i dva), aby byla omáčka hustší, přidám nakrájený pórek, žampióny, opepřím, okořením gril. kořením a bazalkou (lepší je čerstvá - mražená) a krátce povařím. Přelij . ... …více»

Fazolky na smetaně s vůni slaninky

Fazolky na smetaně s vůni slaninky
2. 10. 2008 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Fazolky na smetaně s vůni slaninky: Slaninu nakrájíme na co nejmenší kousky je lepší jí před krájením dát na chvíli do mražáku, lépe se pak krájí, dáme do hrnce a rozškvaříme. Přidáme jemně nakrájenou cibulku a společně opražíme. Pak př ... …více»

Bramborovo-fazolový gulášek

Bramborovo-fazolový gulášek
2. 10. 2008 Omáčky +++++-____
Příprava receptu Bramborovo-fazolový gulášek: Na rozpáleném oleji osmahneme cibulku, přidáme na kostky nakrájený salám, osmahneme. Zaprášíme malinko sl. paprikou a zalejeme vodou, přidáme brambory, konzervu fazolí i s nálevem, vegetu, ... ... …více»

Rajská omáčka s masovými kuličkami

Rajská omáčka s masovými kuličkami
2. 10. 2008 Omáčky +++++-____
Příprava receptu Rajská omáčka s masovými kuličkami: Z másla a trochy oleje a hl.mouky uděláme jíšku, přidáme rajs. protlaky a dolejeme přiměřeně vodou, pořádně rozmícháme metlou! Dáme pár hřebíčků, lžíci cukru, trochu osolíme, vhodíme bujon. Kostku ... ... …více»
 

Svíčková z vepřového masa

Svíčková z vepřového masa
2. 10. 2008 Vepřové maso ++++-_____
Příprava receptu Svíčková z vepřového masa: Maso prošpikujeme špekem. Na oleji podusíme zeleninu, na ní podusíme maso ze všech stran, aby se zatáhlo, zalijeme vodou, přidáme koření, sůl a vaříme do změknutí masa. Já to vařím v tlakovém ... ... …více»

Rychlá mrkvová omáčka

Rychlá mrkvová omáčka
2. 10. 2008 Omáčky ++++++-___
Příprava receptu Rychlá mrkvová omáčka: Nakrájíme cibuli, osmahneme na oleji nebo na másle, já smažím na másle s trochou oleje, aby se nepřipalovalo, když cibule zesklovatí přihodíme na kousky nakrájené maso a kostku masoxu, necháme chvilku ... …více»

Hořčicová kyselá omáčka

Hořčicová kyselá omáčka
2. 10. 2008 Omáčky ++++++-___
Příprava receptu Hořčicová kyselá omáčka: Z tuku a mouky usmažíme světlou jíšku, roztředíme ji tekutinou a povaříme. Hořčici dobře rozmícháme se žloutky, solí, pepřem i cukrem, pak přikapáváme ocet. Za stálého kvedlání přileváme povařenou jíš ... …více»

Okurková omáčka smetanová

Okurková omáčka smetanová
2. 10. 2008 Omáčky +++++_____
Příprava receptu Okurková omáčka smetanová: Usmažíme světlejší jíšku, rozředěnou povaříme, přidáme oloupané okurky pokrájené na kostičky, podle chuti osolíme, ještě povaříme. Nakonec přilijeme kysanou smetanu. Pak omáčku přikyselíme a přisladím ... …více»

Bílá máslová omáčka

Bílá máslová omáčka
29. 09. 2008 Omáčky Žádné hodnocení
Příprava receptu Bílá máslová omáčka: Cibuli nadrobno nakrájíme, dáme do kastrolu, zalijeme vínem, necháme přijít k varu a víno vyvaříme na jednu třetinu. Zbylý vývar na jemném sítě propasírujeme, vrátíme do kastrolu a znovu rozehřejeme. ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !