Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu |
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 |
Vánočka - nejoblíbenější recepty |
Květina Vánoc - Vánoční hvězda |
![]() |
16. 09. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Orientální dresink: Olej zahřejeme a přimícháme mletou papriku a koření chilli. Po zapěnění ihned odstavíme (paprika musí zůstat červená). Po částečném zchladnutí přidáme cukr, bílé víno, sójovou omáčku a sůl. Krátce spo ... …více»
|
![]() |
16. 09. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Majonézový dresink: Základní majonézu dobře prošleháme ze zakysanou smetanou. Vmícháme citrónovou šťávu a znovu prošleháme.
... ... …více»
|
![]() |
16. 09. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Jogurtový dresink: Základní majonézu promícháme s jogurtem. Dochutíme cukrem, citrónovou šťávou, pepřem a solí. Vše dobře promícháme.
... ... …více»
|
![]() |
16. 09. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Islandská majonéza: Rybí filé se solí a částí octa dusíme nebo uvaříme v malém množství vody. Po vychladnutí rybí maso jemně rozsekáme s celerem a lososem a to včetně oleje. Přidáme zbývající ocet, cukr a spolu s majonéz ... …více»
|
![]() |
16. 09. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Indický dresink: Olej zahřejeme a přidáme kari koření, ihned odstavíme a necháme zchladnout. Jogurt promícháme s olejem ochuceným kari kořením, přidáme kečup, citrónovou šťávu. Nakonec dochutíme dresink cukrem a solí. ... …více»
|
![]() |
16. 09. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Humrová majonéza: Z humřího masa odstraníme nálev a chrupavkovitá vlákna a maso nakrájíme na jemné nudličky. Promícháme se sterilovaným celerem, nakrájeným rovněž na nudličky, s majonézou, ochutíme citronovou šťávou, . ... …více»
|
![]() |
16. 09. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Francouzský dresink základní: Hořčici promícháme s pepřem a solí. Postupně zašleháváme olej. Nakonec dresink rozředíme octem.
... ... …více»
|
![]() |
16. 09. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Česneková majonéza se sýrem: Majonézu smícháme se strouhaným sýrem. Přidáme omyté a nadrobno nasekané listy medvědího česneku. Podle chuti osolíme a opepříme. Podávám k masům, natvrdo uvařeným vejcím anebo natíráme na chléb.
... …více»
|
![]() |
16. 09. 2008 Omáčky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Anglický dresink: Hořčici promícháme s pepřem a solí. Potom postupně zašleháváme olej. Nakonec dresink rozředíme octem a přidáme dobře opranou a na jemno nakrájenou pažitku.
... ... …více»
|
![]() |
16. 09. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Guláš s rýží: Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky asi 3 cm velké. Cibuli a česnek nakrájíme na kousky a lehce osmahneme na horkém oleji, přidáme maso, trochu opečeme, přimícháme sůl, papriku, polovinu vývar ... …více»
|
| Vyhrajte doplňky stravy NatureVia na zvýšený cholesterol. |
|
| Soutěž o rodinné vstupenky na Světelné výstavy Story of Lights. |
|
| Soutěž o AKU mixér, šlehač a sekáček SENCOR. |
|
| Soutěž o Zimní ochranný krém SynCare se skvalanem. |
|
| Soutěžte o výběrový mix lahodných rýžových kaší Fit. |
|
| Soutěžte o vouchery a sledujte stovky divadelních představení na Dramox. |
|
| Soutěž o knižní novinky Veselé české Vánoce a Tržiště iluzí. |
|
| Soutěž o balíčky ústní hygieny Glucadent od Naturprodukt. |
|