Vložil: | Natural |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 20 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 10 |
|
|
Použité suroviny receptu Humrová majonéza:
Na 500 g:
| 297 g humřího masa (konzerva)
| 18 g základní majonézy
| 6 g sterilovaného celeru bez nálevu
| 5 g citrónové šťávy
| 0,5 g cukru
| 0,5 g octu
| 0,5 g soli
Postup přípravy receptu Humrová majonéza:
Z humřího masa odstraníme nálev a chrupavkovitá vlákna a maso nakrájíme na jemné nudličky. Promícháme se sterilovaným celerem, nakrájeným rovněž na nudličky, s majonézou, ochutíme citronovou šťávou, octem, cukrem a podle potřeby vše osolíme. Majonézu promícháme lehce tak, aby se všechny komponenty dobře spojily.
Fotky receptu Humrová majonéza:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!