Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 26.01. 2025
Dnes má svátek Zora
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Asijská jednoduchá namáčecí omáčka

Asijská jednoduchá namáčecí omáčka
22. 08. 2008 Omáčky ++-_______
Příprava receptu Asijská jednoduchá namáčecí omáčka: V malé misce našlehat dohromady 6 lžic lehké sojové omáčky se 3 lžícemi citronové šťávy a 4 1/2 lžíčkami cukru, až se cukr rozpustí. V omáčce namáčet zlehka napařenou zeleninu jako je květák a brokol ... …více»

Bramborová laciná majonéza

Bramborová laciná majonéza
22. 08. 2008 Omáčky ++++++-___
Příprava receptu Bramborová laciná majonéza: Uvařené, oloupané brambory prolisujeme. Pak utřeme žloutky se solí a pomalu přidáme, stále míchajíce, olivový olej, brambory, ocet a pepř. Majonézu dobře utřeme a podáváme ji na saláty a různá masa . ... …více»

Máslová majonéza se žloutky

Máslová majonéza se žloutky
22. 08. 2008 Omáčky +++++_____
Příprava receptu Máslová majonéza se žloutky: V misce utřeme čerstvé máslo do pěny, přidáme prolisované natvrdo uvařené žloutky, hořčici, kostí zbavené a prolisované sardele, citronovou šťávu, sůl, pepř. Nakonec přikapeme pozorně hustou sladkou ... …více»

Majonéza z řeřichy potoční

Majonéza z řeřichy potoční
22. 08. 2008 Omáčky ++++-_____
Příprava receptu Majonéza z řeřichy potoční: Vložit vše, až na olej do mixéru a rozmixovat. Za běžícího motoru přikapávat oleje, až je úplně zamixovaný. Uschovat ve vzduchotěsně uzavřené skleničce až po 3 dny ve chladničce. Pořádně zatřepat . ... …více»

Klasická francouzská majonéza

Klasická francouzská majonéza
22. 08. 2008 Omáčky ++++______
Příprava receptu Klasická francouzská majonéza: Porculánovou mísu vypláchneme studenou vodou a dobře vytřeme. Do vychladlé mísy dáme čerstvé žloutky úplně zbavené bílku, posypeme je hned solí a metlou na sníh dobře utřeme. Potom přikapáváme, šleha ... …více»
 

Vylepšená tatarská omáčka

Vylepšená tatarská omáčka
22. 08. 2008 Omáčky ++-_______
Příprava receptu Vylepšená tatarská omáčka: Na jemném struhadle nastrouháme nejprve cibuli (na dvě okurky připadá cca 1/2 čajové lžičky jemně postrouhané cibule), pak okurky. Přidáme cca 1/4 čajové lžičky hořčice, špetku soli, špetku čerstvě ml ... …více»

Majonézy k minutkám i grilování

Majonézy k minutkám i grilování
22. 08. 2008 Omáčky ++++______
Příprava receptu Majonézy k minutkám i grilování: K minutkám všeho druhu můžeme podávat majonézu v malých mističkách, do kterých vmícháme nebo jen pokrouháme: křenem, celerem, pažitkou, cibulí, česnekem, citronovou kůrou, nasekanou šunkou, nasekaným ... …více»

Sýrová majonéza s pepřem

Sýrová majonéza s pepřem
22. 08. 2008 Omáčky +++++_____
Příprava receptu Sýrová majonéza s pepřem: Bílý jogurt spolu se sýrem rozmixujeme. Dochutíme pepřem a osolíme. Poznámka: Tuto majonézu použijeme při přípravě pomazánek, přelivů na chlebíčky nebo jako zálivku do zeleninových salátů. ... ... …více»

Majonéza z vařených vajec

Majonéza z vařených vajec
22. 08. 2008 Omáčky +_________
Příprava receptu Majonéza z vařených vajec: Prolisovat vařené žloutky a smíchat je se syrovými. Osolit a za stálého míchání přikapávat oleje. Nejdříve po kapkách a později v tenkém pramínku. Když majonéza zhoustne, ochutíme ji octem, hořčicí, . ... …více»

Majonéza z kyselé smetany

Majonéza z kyselé smetany
22. 08. 2008 Omáčky +++++-____
Příprava receptu Majonéza z kyselé smetany: Z oloupaných a vychlazených vajec vyjmeme žloutky, vložíme do třecí misky (zbylé bílky posekáme a použijeme je na ozdobu salátu) a utřeme je s jednou lžicí hořčice a kávovou lžičkou olivového oleje. ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !