Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 27.01. 2025
Dnes má svátek Ingrid
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřový minutkový guláš po maďarsku

Vepřový minutkový guláš po maďarsku
12. 08. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřový minutkový guláš po maďarsku: Vepřovou kýtu nakrájíme přes vlákna na hranolky, osmažíme na oleji, přidáme drobně nakrájenou cibuli a opět osmažíme. Směs osolíme, vmícháme mletou sladkou papriku. Potom rajčatový protlak a osmahneme ... …více»

Hamburský minutkový guláš

Hamburský minutkový guláš
12. 08. 2008 Hovězí maso ++++______
Příprava receptu Hamburský minutkový guláš: Odblaněnou svíčkovou nakrájíme přes vlákno na hranolky, vložíme na pánvičku s rozehřátým máslem a za stálého míchámí osmažíme. Po dvou minutách maso zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vínem a třemi ... …více»

Přesnídávkový guláš

Přesnídávkový guláš
12. 08. 2008 Vepřové maso +++++_____
Příprava receptu Přesnídávkový guláš: Na části sádla osmažíme jednu drobně pokrájenou cibuli dozlatova, přidáme dvě třetiny mleté sladké papriky, necháme zpěnit a přidáme na menší kostky nakrájené maso, po osmahnutí podlijeme vývarem nebo ... …více»

Omáčka barbecue na gril

Omáčka barbecue na gril
12. 08. 2008 Omáčky +++++_____
Příprava receptu Omáčka barbecue na gril: Veškeré přísady promícháme a 20 minut mírně vaříme. Používáme na nakládání a potírání grilád. ... ... …více»

Bazalková omáčka pesto

Bazalková omáčka pesto
12. 08. 2008 Omáčky ++++______
Příprava receptu Bazalková omáčka pesto: Při přípravě "pesta" čerstvé bazalkové listy nasekáme a smícháme s česnekem, piniovými oříšky a olivovým olejem. Pesto je výtečná bylinná omáčka na těstoviny. Tak jak na to? Počítáme 200 ... …více»
 

Koprová smetanová omáčka

Koprová smetanová omáčka
11. 08. 2008 Omáčky ++++++++__
Příprava receptu Koprová smetanová omáčka: Asi 2/3 uvařeného množství smetany rozkvedláme s moukou a vaříme v osolené vodě. Podle chuti omáčku přikyselíme a přisladíme. Do provařené omáčky vložíme najemno sekaný kopr a přilejeme žloutek rozkve ... …více»

Guláš z vepřového masa s brambory na smetaně

Guláš z vepřového masa s brambory na smetaně
11. 08. 2008 Vepřové maso +++++-____
Příprava receptu Guláš z vepřového masa s brambory na smetaně: Vepřové maso nakrájíme na větší kostky. Na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme sladkou mletou papriku, pro zpěnění nakrájené maso, kmín, sůl, zastříkneme octem a za občasného podlívání výv ... …více»

Vepřový guláš s rajčatovou šťávou

Vepřový guláš s rajčatovou šťávou
11. 08. 2008 Vepřové maso ++++++____
Příprava receptu Vepřový guláš s rajčatovou šťávou : Na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli. Potom přidáme na nudličky pokrájené maso, osolíme a po celém povrchu opečeme. Podléváme po částech rajčatovou šťávou a vývarem a dusíme téměř doměkka. Zelí n ... …více»

Guláš z vepřového masa se zeleninou

Guláš z vepřového masa se zeleninou
11. 08. 2008 Vepřové maso +++++-____
Příprava receptu Guláš z vepřového masa se zeleninou: Maso nakrájíme na kostky, opepříme, po všech stranách opečeme na sádle nebo tuku a vyjmeme. Na sádle po opékání masa zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme očištěné na čtvrtky pokrájené papriky a za stálé ... …více»

Letní guláš

Letní guláš
11. 08. 2008 Vepřové maso ++++______
Příprava receptu Letní guláš: Maso opereme (u ramínka vyjmeme kost), přebytečné sádlo odkrojíme a ihned je vyškvaříme. Je-li tuku mnoho, slijeme jej do menšího hrnečku i se škvarky a ponecháme jako pomazánku na chléb. V kastrolu n ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !