Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 27.01. 2025
Dnes má svátek Ingrid
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pikantní koktejlová omáčka

Pikantní koktejlová omáčka
20. 08. 2008 Omáčky +++-______
Příprava receptu Pikantní koktejlová omáčka: Rozmixovat ingredience a podávat omáčku s krevetkama, ústřicema a jinými plody moře. TIP: Pěkné pohoštění připravíme takto. Do šampusek dáme koktejlovou omáčku. Uvaříme syrové krevetky asi po 3 min., ... …více»

Pikantní namáčecí omáčka

Pikantní namáčecí omáčka
20. 08. 2008 Omáčky +++++_____
Příprava receptu Pikantní namáčecí omáčka: Na velice jemno posekat chili papričky (lze i v mixeru) a vložit je do misky. Přidat ocet a cukr a dobře zamíchat, až se cukr rozpustí. Přikrýt a vložit do chladničky do podávání (až 3 hodiny). ... …více»

Bílá omáčka z bylin

Bílá omáčka z bylin
20. 08. 2008 Omáčky +++++_____
Příprava receptu Bílá omáčka z bylin: Vodu s octem a jemně usekanou cibulí vaříme tak dlouho, až cibule změkne a voda se téměř odpaří. Máslo utřeme se smetanou, metlou rozšleháme a po lžících přidáváme tvaroh, až vznikne krémovitá jemná o ... …více»

Grilovaná salsa

Grilovaná salsa
19. 08. 2008 Omáčky ++++++____
Příprava receptu Grilovaná salsa: Zeleninu dejte osmahnout do změknutí na gril, pak na jemno usekejte nožem, přidejte koriandr a olej. Nechte několik hodin uležet. ... ... …více»

Vylepšená hořčice

Vylepšená hořčice
19. 08. 2008 Omáčky +++++++-__
Příprava receptu Vylepšená hořčice: Hořčici šleháme za přikapávání oleje, až je hladká jako majonéza. Potom vmícháme jemně nasekanou cibulku a petrželku. ... ... …více»
 

Pico de gallo

Pico de gallo
19. 08. 2008 Omáčky Žádné hodnocení
Příprava receptu Pico de gallo: Všechno to smíchejte a nechte v lednici odležet. Používá se nejen na maso, ale i pod maso a k marinování. ... ... …více»

Jablečná hořčice z Ruska

Jablečná hořčice z Ruska
19. 08. 2008 Omáčky ++++-_____
Příprava receptu Jablečná hořčice z Ruska: Kyselá jablka upečeme v troubě na plechu, oloupeme, vykrájíme jadřince a propasírujeme přes síto. Pyré smícháme s hořčičnou moučkou, cukrem, octem a solí. Necháme tři dny uležet a pak můžeme konzumova ... …více»

Vídeňský houbový krém

Vídeňský houbový krém
18. 08. 2008 Omáčky ++++-_____
Příprava receptu Vídeňský houbový krém: Očištěné houby nakrájíme na plátky a na másle a na cibuli nakrájené nadrobno dusíme 10 minut. Pak je zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme vínem a mlékem a povaříme. Vzniklou směs protlačíme sítem ne ... …více»

Omáčka k suši

Omáčka k suši
18. 08. 2008 Omáčky +++_______
Příprava receptu Omáčka k suši: Suroviny smícháme a vymícháme do omáčky. ... ... …více»

Marináda s olivovým olejem a parmazánem

Marináda s olivovým olejem a parmazánem
17. 08. 2008 Omáčky ++++-_____
Příprava receptu Marináda s olivovým olejem a parmazánem: Stačí smíchat 8 lžic oleje, 2 lžíce rozmarýnu, kůru z 1 bio citronu, 2 lžíce citronové šťávy, 5 lžic bílého vína, lžíci strouhaného parmazánu, sůl a pepř. Necháme vychladi a potíráne na maso. ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !