2 středně velké mrkve
| 1 petržel
| 1/2 celeru
| 1 větší cibule
| voda na zalití
| 5 zrnek pepře
| 5 zrnek nového koření
| 1 bobkový list
| sůl dle chuti
| 1 lžíce karamelu
| 4 lžíce 8 % octa
| 1/2 lžičky majoránky
| špetka tymiánu
| 6 lžic majonézy
Postup přípravy receptu Omáčka na zvěřinu:
Zeleninu očistíme, nakrájíme na kostičky, cibuli oloupeme, nakrájíme na plátky a společně podusíme doměkka v malém množstí vody, do které přidáme celý pepř, nové koření, bobkový list a sůl. Podušenou zeleninu prolisujeme přes síto a smícháme se lžící karamelu. Přidáme ocet, majoránku a tymián a krátce povaříme. Potom ji smícháme s majonézou. Podáváme ke zvěřině.
Fotky receptu Omáčka na zvěřinu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!