Použité suroviny receptu Omeleta s opečenou houskou:
4 ks Starší housky
| 10 dkg anglické slaniny nebo šunky
| 0,25 l mléka
| 3 velká vejce
| Dle chuti zelené bylinky
| trochu oleje či sádla
| špetka soli
Postup přípravy receptu Omeleta s opečenou houskou:
Housky či rohlíky nakrájejte na plátky a nechte pod grilem zezlátnout. Na pánvi orestujte šunku (případně anglickou slaninu). Vejce rozmíchejte, našlehejte metličkou, přidejte mléko, osolte, vsypte bylinky nakrájené nadrobno a nalijte na pánev. Podávejte se zeleninovým salátem a vychlazeným pivem.
Tip: Můžete použít zapékací mísu a vaječnou hmotu nechat srazit v troubě.
Fotky receptu Omeleta s opečenou houskou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!