Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 08.07. 2025
Dnes má svátek Nora
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Omeleta s uzeným bůčkem

fotka Omeleta s uzeným bůčkem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Omeleta s uzeným bůčkem:

6 ks vajec  | 2 dl mléko  |  sádlo  |  pepř  |  sůl  | 300 g hotový špenát  | 300 g pečený bůček

Postup přípravy receptu Omeleta s uzeným bůčkem:

Bůček nakrájíme na kostičky, rozdělíme je na 4 části a jednu část zvolna vyškvaříme na sádle. Vejce rozšleháme se lžící mléka, solí a pepřem a přibližné čtvrtinu vajec nalijeme na pánev s bůčkem a omeletu zvolna opečeme. Jakmile se vejce na povrchu srazí, přeložíme omeletus uzeným bůčkem na talíř, naplníme ji teplým špenátem, přehneme a ihned podáváme. Stejným způsobem upečeme další 3 omelety.


Fotky receptu Omeleta s uzeným bůčkem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Omeleta s uzeným bůčkem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !