400 g zelených fazolek
| sůl
| 8 vajec
| 100 ml mléka
| olivový olej na smažení
| 8 plátků šunky
| mletý bílý pepř
| 50 g strouhaného sýra parmazán
| 200 g strouhaného tvrdého sýra např. eidam
Postup přípravy receptu Omeletová roláda:
Očištěné fazolky povařte ve slané vodě téměř doměkka, asi 5 minut. Slijte a nechte vychladnout. Vejce rozšlehejte s mlékem a solí. Ze směsi postupně usmažte na pánvi s olejem 4 omelety, které zvlášť odkládejte na kousky alobalu. Každou omeletu obložte 2 plátky šunky a fazolkami. Opepřete a posypte sýry. Omelety stočte pomocí alobalu do roládek, které zapékejte při 175 st. asi 5 minut. Pak z omelet odstraňte alobal a nakrájejte je.
Fotky receptu Omeletová roláda:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!