Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Opečené toasty z ricotty, jahod a balsamikového octa

fotka Opečené toasty z ricotty, jahod a balsamikového octa
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 38

Použité suroviny receptu Opečené toasty z ricotty, jahod a balsamikového octa:

450 ml čerstvých očištěných jahod  | 3 lžíce jemného krystalového cukru  | 1 lžíce uleželého balsamikového octa + víc na pokapání  | 3 čerstvé lístky bazalky  | 6 ks tenkých plátků opečeného toastového chleba neutrální chuti potřeného máslem  | 120 ml čerstvého sýra ricotta  |  čerstvě nahrubo pomletý černý pepř

Postup přípravy receptu Opečené toasty z ricotty, jahod a balsamikového octa:

Posekat jahody na větší kousky a vložit je do skleněné, nebo keramické mísy. Přidat cukr, balsamikový ocet a bazalku. Jemně promíchat a nechat chutě prolnout asi 15-20 min.
Jemně potřít opečené toasty šťávou z jahod a potom 1 lžící ricotta a jednou lžící naložených jahod. Pokapat každý toast zbytkem šťávy z jahod a posypat pepřem.
Ihned podávat.


Fotky receptu Opečené toasty z ricotty, jahod a balsamikového octa:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Opečené toasty z ricotty, jahod a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !