1 balíček rýže
| 2 ks cibule
| 1 balení vepřové maso ve vlastní šťávě
| 1 sklenička malé lečo
| 100 g hrášek
| 1 ks mrkev
| olej
| sůl
Postup přípravy receptu Oranžové rizoto:
Uvaříme si rýži a necháme vychladnout. V hrnci osmahneme cibuli a přidáme maso. Pořádně to osmahneme. Poté přidáme hrášek a mrkev nakrájenou na kousky, podusíme. Poté přidáme malou skleničku leča i se šťávou a necháme chvíli povařit. Poté přidáme rýži a zamícháme a osolíme. Sice tato směs nevypadá moc valně, ale nebojte v troubě se to vpije do rýže. Tuto směs dáme na plech a upečeme. Pečeme, dokud se všechna šťáva nevpije do rýže. Podáváme s nastrouhaným sýrem.
Fotky receptu Oranžové rizoto:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!