Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 28.06. 2025
Dnes má svátek Lubomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Oranžové rizoto

fotka Oranžové rizoto
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Oranžové rizoto:

1 balíček rýže  | 2 ks cibule  | 1 balení vepřové maso ve vlastní šťávě  | 1 sklenička malé lečo  | 100 g hrášek  | 1 ks mrkev  |  olej  |  sůl

Postup přípravy receptu Oranžové rizoto:

Uvaříme si rýži a necháme vychladnout. V hrnci osmahneme cibuli a přidáme maso. Pořádně to osmahneme. Poté přidáme hrášek a mrkev nakrájenou na kousky, podusíme. Poté přidáme malou skleničku leča i se šťávou a necháme chvíli povařit. Poté přidáme rýži a zamícháme a osolíme. Sice tato směs nevypadá moc valně, ale nebojte v troubě se to vpije do rýže. Tuto směs dáme na plech a upečeme. Pečeme, dokud se všechna šťáva nevpije do rýže. Podáváme s nastrouhaným sýrem.


Fotky receptu Oranžové rizoto:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Oranžové rizoto
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !