Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Halloween v roce 2024Halloween v roce 2024 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 02.11. 2024
Dnes má svátek Dušičky
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Oskarky

fotka Oskarky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Oskarky:

1/2 kg kuřecích nebo krůtích prsou  | 4 ks vejce  | 1 ks velká cibule  | 1 lžíce solamylu  | 1 lžíce sojové omáčky  |  olej na smažení

Postup přípravy receptu Oskarky:

Kuřecí nebo krůtí prsa si nakrájíme na kostičky do mísy, přidáme rozšlehaná vejce, nakrájenou cibuli na kolečka, solamyl a sojovku. Zakryjeme a necháme (nejlépe do druhého dne - nebo alespoň několik hodin) odležet v lednici. Až je směs řádně odleželá, tak si rozehřejeme olej na pánvi a směs lžící klademe na pánvičku (velikost asi jako malé bramboráčky). Opečeme z obou stran na mírném ohni, aby maso bylo propečené.
Podáváme s bramborovou kaší (brambory, máslo, mléko), na kterou nastrouháme nivu podle chuti.


Fotky receptu Oskarky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Oskarky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Diamanty