Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 01.12. 2025
Dnes má svátek Iva
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Opečený chleba po italsku - bruschetta (čti brusketa)

fotka Opečený chleba po italsku - bruschetta (čti brusketa)
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Opečený chleba po italsku - bruschetta (čti brusketa):

4 krajíce bílého chleba  | 2 stroužky česneku (není podmínkou)  | 4 tvrdší rajčata  | několik listů čerstvé bazalky  | 2 lžíce olivového oleje  |  sůl

Postup přípravy receptu Opečený chleba po italsku - bruschetta (čti brusketa):

Drobně pokrájená rajčata smícháme s jemně nasekanou bazalkou, olivovým olejem, mírně osolíme a necháme chvíli uležet. Pak v topinkovači připravíme toasty, potřeme je česnekem a pokládáme na ně rajčatovou směs. Ihned podáváme.


Fotky receptu Opečený chleba po italsku - bruschetta (čti brusketa):

Opečený chleba po italsku - bruschetta (čti brusketa)
Fotky vložil: cudovluc 
Hodnocení receptu Opečený chleba po italsku - bruschetta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !