Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ovar z křemenáčů

fotka Ovar z křemenáčů
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Ovar z křemenáčů :

1 kg křemenáčů  |  sůl  |  hořčice  |  strouhaný křen

Postup přípravy receptu Ovar z křemenáčů :

Křemenáče očistíme a nakrájíme na větší kousky. Dáme do osolené vody, přivedeme k varu a vaříme 15 minut. Houby můžeme také jen podélně rozpůlit, na talíři pak vypadají lákavě. V tom případě je vaříme asi o 5 minut déle.
Uvařené křemenáče scedíme a podáváme horké s křenem, kremžskou nebo plnotučnou hořčicí a chlebem. Houbový ovar je dietní a chutný.
Na ovar jsou nejlepší křemenáče, ale vyzkoušet ho můžeme i z menších tvrdých hřibů.



Fotky receptu Ovar z křemenáčů :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ovar z křemenáčů
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !