300 g rýže
| 300 g kuřecího masa
| 100 g loupaných mandlí
| 4 g kurkumy
| 4 bobkové listy
| 1 červená paprika
| 1 zelená paprika
| sůl
| pepř
| 100 ml bílého vína
| 50 ml vývaru
| 50 ml olivového oleje
Postup přípravy receptu Paella de Almeria :
Kuřecí maso nakrájíme na kostičky, omyté papriky na větší proužky a vše orestujeme na rozpáleném oleji. Zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a do směsi přimícháme propláchnutou rýži s bobkovým listem, kurkumou a mandlemi. Pak přilijeme bílé víno a pokrm dusíme 20 minut, dokud se voda nevyvaří a rýže nezměkne.
Fotky receptu Paella de Almeria :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!