Postup přípravy receptu Palačína:
Nejprve si připravím palačinky. Ušlehám vejce s mlékem a přdám mouku se špetkou soli a vymíchám hladké těsto. Ne velké pánvi vymazané olejem usmažím palačinky (cca 4 - 5 ks). Buď je přikryju a dám do tepla nebo je před podáváním ohřeju v mikrovlnce.
Maso nakrájím na malé kousky, ochutím solí, pepřem, chilli. Na pánvičku dám kapku oleje a maso orestuju. Do vedlejšího kastrůlku si připravím omáčku (0,6 l vody + omáčka z prášku, přivedu do varu, nechám cca 3 minuty vařit).
Maso podusím (dle potřeby trošku přiliju vody) a až změkne, přidám omáčku sweet and sour. Dobře promíchám a nechám dovařit, cca 7 minut. Fazole se tak dlouho vařit nemusí, tam stačí jen než se to ohřeje a propojí.
Kdo má rád ostřejší, může ještě dokořenit pepřem nebo chilli.
Pak vemu palačinky, ohřeju v mikrovlné troubě (nemusí být, masová směs je většinou dost teplá a palačinky ještě nevychladly)
Každou palačinku dám na samostatný talíř, na jednu polovinu dám masovou náplň a přeložím. Nejlepší je k tomu zeleninová obloha, žádnou jinou přílohu nedávám, palačinky jsou dost syté.