Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pangasius na grilu se zeleninou Hellmann´s

fotka Pangasius na grilu se zeleninou Hellmann´s
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Pangasius na grilu se zeleninou Hellmann´s:

1 kapie červená  | 1 cuketa  | 4 filety pagasia  |  sůl  |  pepř  | 3 lžíce sluneč. oleje  | Omáčka  | 1 rajče zralé  | 6 listů bazalky  | 1 str. česneku  | 3 lžíce Tatarské omáčky Hellmann´s  | 2 lžíce vinného octa /citr. šťávy/  |  cukr  |  sůl

Postup přípravy receptu Pangasius na grilu se zeleninou Hellmann´s:

Rajče rozčtvrtíme a odstraníme z něj jádřinec. Masitou část rajčete nakrájíme na kostky, které rozmačkáme vidličkou na kaši. Smícháme s nasekanou bazalkou, prolisovaným česnekem
a Tatarskou omáčkou Hellmann´s, dochutíme octem, špetkou cukru a solí. Na horkém grilu opečeme z obou stran kousky červené kapie a plátky cukety. Vložíme do mísy a zamícháme s připravenou omáčkou. Rybu osolíme, opepříme, potřeme z obou stran olejem a položíme
na gril. Pečeme z každé strany 2 minuty (krátce a intenzivně, aby se nevysušila).

Zdroj,foto: Hellmann´s



Fotky receptu Pangasius na grilu se zeleninou Hellmann´s:

Pangasius na grilu se zeleninou Hellmann´s
Fotky vložil: admin 
Hodnocení receptu Pangasius na grilu se zeleninou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Komentáře receptu Pangasius na grilu se zeleninou
Obrázek uživatelky
profil
máme rádi v naší rodině všechny druhy ryb,ale tuto nejvíce pro výbornou chuť a nemá kosti
Obrázek uživatelky
profil
já taky ryby moc nejím, ale pangasius je dobrý a hlavně bez kost tak nemám strach udělat ho i dětem
Obrázek uživatelky
profil
rybičkhttp://recepty.chytrazena.cz/grilovani/pangasius-na-grilu-se-zeleninou-hellmanns-124609.html?pridat_prispevek=1#y to je moje mnamka pangasius přímo vynikajícíSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
tak tato rybička u nás jede ve velkém
Obrázek uživatelky
profil
pangasius je skvelá ryba a navyše grilovaná - mmmm SmajlíkSmajlík

Oblíbené recepty v kategorii
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles