Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 05.02. 2025
Dnes má svátek Dobromila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Panzanella

fotka Panzanella
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Panzanella:

1 den starý malý bochník bílého chleba  | 8 středně velkých zralých rajčat  | 1 červená cibule  | svazek čerstvé bazalky  | 2 - 3 stroužky česneku  | 2 lžíce vinného octa  | 3 lžíce olivového oleje  |  sůl, černý pepř

Postup přípravy receptu Panzanella:

Chleba nakrájíme na hrubé krajíce, které namočíme na 2 – 3 minuty do vody. Přebytečnou vodu poté z chleba vymačkáme a rozdrobíme ho na kousky. Rajčata nakrájíme na centimetrové kostičky, cibuli a bazalku nasekáme najemno. Přidáme rozdrobený bílý chléb a salát dochutíme zálivkou z olivového oleje, octa, soli a pepře. Pro změnu můžeme přidat černé olivy, tuňáka nebo můžeme chleba nakrájet na kostičky, opéct v troubě a salát jimi posypat.


Fotky receptu Panzanella:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Panzanella
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !