Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pappardelle s hřiby

fotka Pappardelle s hřiby
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pappardelle s hřiby:

120-150 g čerstvých hřibů  | 1 malá cibule  | 100 g smetanového taveného sýra  | 50 g vařené šunky  |  sůl  | 500 g pappardelle (velmi široké ploché nudle)  |  mletý pepř  | 500 g sladké smetany  | 125 g másla  | 10 g sušených hřibů

Postup přípravy receptu Pappardelle s hřiby:

Sušené hřiby namočíme na 30 minut. Rozpustíme máslo a velmi jemně nakrájenou cibuli dozlatova osmažíme, zalijeme polovinou smetany a vmícháme na malé kousky nakrájený tavený sýr. Přidáme směs čerstvých a sušených hub i s vodou, v níž byly namočené a 15 minut vaříme. Osolíme a dostatečně okořeníme čerstvě mletým pepřem. Šunku nakrájíme na nudličky, krátce ji osmahneme na pánvi a přidáme do omáčky. Přidáme zbytek smetany a ještě chvíli povaříme. Pappardelle, uvařené "al dente", dáme na nahřáté talíře, přelijeme smetanovou omáčnou a dle chuti ještě opepříme.


Fotky receptu Pappardelle s hřiby:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pappardelle s hřiby
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !