Postup přípravy receptu Paprikové kuře s nočky:
Na rozpáleném sádle nebo oleji opečeme ze všech stran kuřecí porce do zlatova. Vyjmeme z pánve a odložíme do teplého místa. Do pánve přidáme cibuli, opečeme dozlatova a přisypeme papriku nakrájenou na proužky. Krátce osmahneme, přidáme rajský protlak a sladkou papriku, promícháme podlijeme bujónem a vložíme kuřecí porce. Přiklopíme a dusíme na mírném ohni do měkka. Mouku rozmícháme ze smetanou a vmícháme do omáčky, povaříme asi 2-3 minuty.
Nočky: Z rozšlehaných vajec, mouky, oleje důkladně umícháme těsto. Dostatečné množství osolené vody přivedeme do varu. Těsto rozkrájíme na prkénku na jemné proužky, vhodíme do vroucí vody a vaříme 8-10 minut. Slijeme přes sítko, propláchneme studenou vodou, necháme okapat, nasypeme do kastrůlku s rozpuštěným máslem nebo rostlinným tukem a prohřejeme.