Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pardubický plněný špíz

fotka Pardubický plněný špíz
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pardubický plněný špíz:

1 cibule červená velká  | 150 g angl. slaniny  | 500 g vepř. kýty  | marináda  | 1-2 lžíce ostrého kečupu  | 2 lžíce oleje  | náplň  | 120 g mletého masa  | 0,5 dl šlehačky  | 1 vejce  |  kapary  |  mušk. květ  |  pepř  |  sůl  |  olej na smažení

Postup přípravy receptu Pardubický plněný špíz:

Vepřové maso nakrájíme na 16 malých tenkých plátků. Jemně je naklepeme a okořeníme solí, pepřem i muškátovým květem.

Jemně umleté vepřové maso smícháme s kapary, vejcem i smetanou a dobře promícháme. Náplní potřeme plátky masa a svineme do závitků. Závitky napichujeme střídavě s anglickou slaninou a cibulí na špízy. Špízy potřeme olejem a necháme v chladničce asi hodinu odležet.

Rozehřejeme olej a špízy ze všech stran opečeme. Do výpeku přidáme ohřát kečup. Pardubický plněný špíz podáváme s opečeným bramborem a přeléváme kečupem.


Fotky receptu Pardubický plněný špíz:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pardubický plněný špíz
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !