Postup přípravy receptu Pařížská krůtí prsa:
Krůtí maso nakrájíme na 1 cm tlusté plátky a ty pak na kostičky o straně 1,5 cm. V misce rozšleháme 1 vejce se solí, špetkou pepře, 2 lžícemi škrobové moučky a hladkou moukou na hustší těstíčko. Pak je promícháme s nakrájeným masem. Na pánvi rozehřejeme vyšší vrstvu oleje a jednotlivé kousky masa předsmažíme, aby zbělaly. Hned je vyjmeme. Broskve nakrájíme na kousky, vložíme i s nálevem do kastrůlku, ochutíme citrónovou šťávou, lehce osolíme, opatrně osladíme, přilijeme trochu vody a povaříme. Zahustíme zbytkem škrobové moučky, předem rozmíchané v šálku vody a krátce povaříme. Mezitím olej na pánvi znovu rozpálíme a předsmažené kousky masa v něm osmažíme dozlatova. Osmažené kousky krůtího masa rychle vyjmeme na mísu a přelijeme broskvovou omáčkou. Při polévání má být slyšet lehké syčení, což znamená, že je jídlo správně horké. Vše posypeme nasekanou petrželkou.