Použité suroviny receptu Pařížské vánoční cukroví:
290 g cukru krupice
| 500 g smetany ke šlehání
| 250 g čokolády na vaření
| 100 g ztuženého potr. tuku
| dle potřeby: upečená kolečka z lineckého čokoládového těsta (nebo nějakého podobného)
Postup přípravy receptu Pařížské vánoční cukroví:
Do smetany dáme tuk a cukr, mícháme než se rozpustí. Potom přidáme čokoládu, necháme povařit. Odstavíme do lednice nebo někam do chladna na 2-3 dny a potom vyšleháme. Je z toho takový hustý krém a proto je lepší si na šlehání vzít od manžela vrtačku a nasadit tam metličku ze strojku - strojek byste mohli spálit. Vyšlehanou směs si dám do pytlíku na zdobení a na každé kolečko jí trochu nastříknu. Potom namočím v čokoládě.
Fotky receptu Pařížské vánoční cukroví:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!