Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pařížské vánoční cukroví

fotka Pařížské vánoční cukroví
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Pařížské vánoční cukroví:

290 g cukru krupice  | 500 g smetany ke šlehání  | 250 g čokolády na vaření  | 100 g ztuženého potr. tuku  | dle potřeby: upečená kolečka z lineckého čokoládového těsta (nebo nějakého podobného)

Postup přípravy receptu Pařížské vánoční cukroví:

Do smetany dáme tuk a cukr, mícháme než se rozpustí. Potom přidáme čokoládu, necháme povařit. Odstavíme do lednice nebo někam do chladna na 2-3 dny a potom vyšleháme. Je z toho takový hustý krém a proto je lepší si na šlehání vzít od manžela vrtačku a nasadit tam metličku ze strojku - strojek byste mohli spálit. Vyšlehanou směs si dám do pytlíku na zdobení a na každé kolečko jí trochu nastříknu. Potom namočím v čokoládě.


Fotky receptu Pařížské vánoční cukroví:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pařížské vánoční cukroví
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles