Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.07. 2025
Dnes má svátek Cyril a Metoděj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Parmezánové knedlíčky

fotka Parmezánové knedlíčky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Parmezánové knedlíčky:

100 gramů parmezánu  | 1 vejce  | 1 lžička másla  | 2 lžíce mléka  | 1 lžíce strouhanky  | 1 lžíce sekané bazalky  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Parmezánové knedlíčky:

Strouhanku namočíme na 10 minut do mléka. Vejce utřeme s máslem a smícháme se strouhaným parmezánem, bazalkou a strouhankou namočenou v mléce. Ochutíme solí a pepřem. Uhněteme tužší těstíčko. Z něho tvoříme malé kuličky, které vkládáme do vroucí osolené vody. Vaříme až vyplavou na povrch. Hotové knedlíčky dáváme do hovězích a drůbežích vývarů.


Fotky receptu Parmezánové knedlíčky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Parmezánové knedlíčky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !