320 g kolínek
| 65 g rajčatové šťávy
| 4 lžíce rajčatového protlaku
| 10 g chilli
| 2 stroužky česneku
| 60 g slaniny
| 4 lžíce olivového oleje
| 40 g strouhaného parmazánu
| sušená bazalka
Postup přípravy receptu Pasta alla arrabbiata:
Slaninu s cibulí nakrájíme na kostičky a na rozpáleném olivovém oleji společně orestujeme. Zvlášť si uvaříme rajčatovou šťávu s rajčatovým protlakem, chvilku povaříme, ochutíme chilli a prolisovaným česnekem. Omáčku promícháme s orestovanou slaninou a cibulí a podle potřeby ochutíme sušenou bazalkou. Těstoviny uvaříme v osolené vodě na skus, promícháme s hotovou omáčkou a podáváme sypané strouhaným parmazánem.
Fotky receptu Pasta alla arrabbiata:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!