350 g těstoviny
| 1 konzerva tuňáka
| sůl
| 1 plechovka sterilizovaná kukuřice
| olej
| 150 g sýr
| 1 cibule
| olivy podle chuti
Postup přípravy receptu Pasta brunensis:
Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a osmahneme ji na oleji. Přídáme celou plechovku tuňáka a asi 5 - 10 minut opékáme. Přidáme sterilovanou kukuřici a dusíme.
Mezitím si uvaříme těstoviny podle vlastního výběru. Řídíme se pokyny uvedenými na obalu. Těstoviny scedíme.
Do těstovin zamícháme připravenou tuňákovou směs a nadrobno nakrájený tvrdý sýr. Doplníme o kousky oliv a dobře zamícháme. Nakonec osolíme podle naší chuti.
Fotky receptu Pasta brunensis:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!