Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Paštika ze zvěřiny

fotka Paštika ze zvěřiny
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Paštika ze zvěřiny:

250 g zvěřiny  | 1 husích játra  | 150 g slaniny  | 2 sardele  | 250 g vepřového masa  |  citrónová kůra  | 1 cibule  |  koření  | 250 g aspiku  |  sůl

Postup přípravy receptu Paštika ze zvěřiny:

Dušené srnčí nebo jelení maso umeleme nebo ještě umixujeme. Přidáme naškrábaná husí játra, sekanou slaninu, utřené sardele a jemně mleté vepřové maso. Přimícháme ještě citrónovou kůru, strouhanou cibuli, paštikové koření a sůl. Vše dobře promícháme a vaříme v nádobě vyložené slaninou v páře asi 3 hodiny. Vychladlou paštiku vyklopíme, nakrájíme na plátky a na mise ozdobíme aspikem.


Fotky receptu Paštika ze zvěřiny:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Paštika ze zvěřiny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle