Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.07. 2025
Dnes má svátek Cyril a Metoděj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Paštiková topinka

fotka Paštiková topinka
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Paštiková topinka:

2 krajíce chléb (tvar veka)  | 5 dkg paštika (cihla)  | 1 ks vejce  | přiměřeně olej

Postup přípravy receptu Paštiková topinka:

Z krajíců chleba vykrojíme střídku, hned otočíme (jako list v knize) a tuto stranu pomažeme paštikou.
Na oleji smažíme "rámeček" z kůrky (musí zůstat vcelku)a po chvíli do vzniklého oválu nalejeme polovinu rozkvedlaného vejce a vložíme krajíc = paštikou do vejce. Po zhoustnutí celou tuto topinku obrátíme a dosmažíme. Osolit můžeme hned vejce, ale některá paštika je slanější, tak je lépe event. přisolit hotové. "Topinku" lze obložit dle chuti a fantazie.
Je to dost syté a zvládne to dítě i chlap = nemusejí "honit" mamku, že mají hlad!


Fotky receptu Paštiková topinka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Paštiková topinka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !