Vložil: | Popocatepe |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Patizonový perkelt:
1 patizon
| 2 rajčata
| 1 zelená paprika
| 1 cibule
| 5 stroužků česneku
| 2 brambory
| 20 dkg vařeného kuřecího masa
| hlíva ústřičná
| 0,2 l kuřecí vývar podle potřeby
| zakysaná smetana
Postup přípravy receptu Patizonový perkelt:
Všechny suroviny nakrájíme. Na pánev dáme trochu oleje, na kterém necháme zesklovatět cibuli, přidáme kari pak přidáme nakrájenou zeleninu a brambory, vše nakrájené na kostičky osmahneme a zalijeme vývarem, dusíme doměkka. Pak přidáme nakrájené vařené maso (nemusí být), podušenou hlívu ústřičnou necháme prohřát, ochutíme solí a pepřem. Přidáme rozmíchanou zakysanou smetanu. Podle potřeby můžeme zahustit moukou. Kdo má rád ostřejší jídlo může při dušení přidat i chilli papričku. Dáme na talíř a podáváme s krajíčkem tmavého chleba.
Fotky receptu Patizonový perkelt:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!