Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.09. 2025
Dnes má svátek Matouš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Patizonový perkelt

fotka Patizonový perkelt
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Patizonový perkelt:

1 patizon  | 2 rajčata  | 1 zelená paprika  | 1 cibule  | 5 stroužků česneku  | 2 brambory  | 20 dkg vařeného kuřecího masa  |  hlíva ústřičná  | 0,2 l kuřecí vývar podle potřeby  |  zakysaná smetana

Postup přípravy receptu Patizonový perkelt:

Všechny suroviny nakrájíme. Na pánev dáme trochu oleje, na kterém necháme zesklovatět cibuli, přidáme kari pak přidáme nakrájenou zeleninu a brambory, vše nakrájené na kostičky osmahneme a zalijeme vývarem, dusíme doměkka. Pak přidáme nakrájené vařené maso (nemusí být), podušenou hlívu ústřičnou necháme prohřát, ochutíme solí a pepřem. Přidáme rozmíchanou zakysanou smetanu. Podle potřeby můžeme zahustit moukou. Kdo má rád ostřejší jídlo může při dušení přidat i chilli papričku. Dáme na talíř a podáváme s krajíčkem tmavého chleba.



Fotky receptu Patizonový perkelt:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Patizonový perkelt
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !