| Vložil: | Gabrielkas |
| Porcí: | 4 |
| Doba přípravy: | 45 min |
| Hodnocení: | Žádné hodnocení |
| Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Pavučnice:
1 konzerva žampiónů
| 50 g másla
| 1 ks cibule
| špetka soli a pepře
| 1 dcl bílého vína
| půl citrónu
| 250 ml smetany
| 4 ks vejce
Postup přípravy receptu Pavučnice:
Na másle orestujeme cibulku na kostičky, přidáme žampióny a podlejeme vínem. Osolíme, opepříme a vymačkáme šťávu z citrónu. Přidáme vejce, zamícháme, zalijeme smetanou a vaříme ve vodní lázni nebo zapečeme.
Fotky receptu Pavučnice:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!