Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 03.07. 2025
Dnes má svátek Radomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečánky či pečárky nebo pečínky

fotka Pečánky či pečárky nebo pečínky
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pečánky či pečárky nebo pečínky:

1000 g brambor  |  sádlo na plech  | 4-6 stroužků česneku  |  kmín, sůl

Postup přípravy receptu Pečánky či pečárky nebo pečínky:

Oloupané brambory nakrájíme na silnější plátky, naskládáme na plech pomaštěný sádlem, posolíme, pokmínujeme a v předehřáté troubě pečeme, občas potřeme vodou nebo sádlem s rozetřeným česnekem. Když jsou brambory z jedné strany opečené, obrátíme, znova potřeme sádlem nebo vodou s česnekem a dopečeme po druhé straně.


Fotky receptu Pečánky či pečárky nebo pečínky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečánky či pečárky nebo pečínky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles