8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečená bramborová kaše s pórkem, smetanou a ementálem

fotka Pečená bramborová kaše s pórkem, smetanou a ementálem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 90

Použité suroviny receptu Pečená bramborová kaše s pórkem, smetanou a ementálem:

800 g brambor  | 300 g pórku /proužky/  | 1 zakys. smetana 15 %  | 70 g ementálu  |  máslo  |  mušk. oříšek  |  sůl a pepř

Postup přípravy receptu Pečená bramborová kaše s pórkem, smetanou a ementálem:

Brambory oloupejte, nakrájejte na menší kousky a dejte vařit doměkka do osolené vody. Až jsou brambory měkké, vodu slijte a brambory rozmačkejte. Mezitím na másle poduste doměkka pórek. K bramborám přidejte asi 5-6 lžic zakysané smetany, osolte, opepřete, strouhněte muškátový oříšek. Promíchejte a přidejte pórek spolu se sýrem. Promíchejte. Pokud je výsledná konzistence příliš hustá, bramborovou hmotu rozřeďte trochou mléka. Zapékací mísu vymažte máslem, vysypejte strouhankou a bramborovou hmotu do ní vložte. Zapékejte asi 30 minut.


Fotky receptu Pečená bramborová kaše s pórkem, smetanou a ementálem:

Pečená bramborová kaše s pórkem, smetanou a ementálem
Pečená bramborová kaše s pórkem, smetanou a ementálem
Fotky vložil: Vlamape,tvackova1 
Hodnocení receptu Pečená bramborová kaše s pórkem,
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !