Použité suroviny receptu Pečená kančí kýta přírodní:
1-1,2 kg zvěřiny z kýty
| 100 g slaniny
| 1 ks mrkev
| 1/2 ks celeru
| 4 stroužky česneku
| 5 ks cibule /malá/
| 100 g másla
| 1 ks bobkový list
| 6 +6 kuliček pepřů a nových koření
| sůl
| 1/4 l bílého vína
Postup přípravy receptu Pečená kančí kýta přírodní:
Kýtu protáhneme slaninou, klínky zeleniny a česnekem. Pak ji dáme na máslo a slaninu péci spolu s pepřem, novým kořením a bobkovým listem. Během pečení kančí kýtu podléváme vínem a vodou. Šťávu zaprášíme strouhaným chlebem.
Fotky receptu Pečená kančí kýta přírodní:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!