Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pečená svíčková po anglicku

fotka Pečená svíčková po anglicku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pečená svíčková po anglicku:

600 g zelené fazolové lusky  | 800 g hovězí svíčkové vcelku  | 420 g loupaných rajčat  | 5 lžic olivového oleje Bertolli Classico  | 1 cibule  | 2 stroužky česneku  | špetka soli  | špetka pepře  | 2 lžíce Tatarské omáčky HELLMANN'S

Postup přípravy receptu Pečená svíčková po anglicku:

Maso omyjeme, osušíme a vetřeme do něj olej, sůl a pepř. Poté ho prudce opečeme z obou stran na dvou lžících oleje (pečeme na anglický způsob, tzn. zprudka tak, aby zůstalo uvnitř růžové) a přidáme podušená rajčata. Nakrájenou cibuli a česnek zpěníme na zbylém oleji. Přidáme očištěné lusky, osolíme, opepříme a přikryté dusíme 10 minut. Pečené maso nakrájíme na plátky a podáváme se zeleninou, opečenými brambory a Tatarskou omáčkou HELLMANN’S.


Fotky receptu Pečená svíčková po anglicku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečená svíčková po anglicku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !