Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pečené dančí maso s biorýží

fotka Pečené dančí maso s  biorýží
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 95 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Pečené dančí maso s biorýží:

700 g dančí kýty nebo hřbetu  | 50 g bioslaniny  | 4 stroužky česneku  | 1 lžíce provensálského koření  | 1 malý pórek  |  olej  | 250 g červené biorýže  |  mořská sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Pečené dančí maso s biorýží:

Maso upravte na váleček, prošpikujte klínky slaniny a česnekem, osolte, opepřete, potřete olejem, posypte provensálským kořením a nechte rozležet několik hodin v chladu. Pak maso opékejte ze všech stran na lžíci oleje na rozehřáté pánvi, přendejte do pekáčku, malinko podlijte a zvolna pečte asi hodinu, až je měkké. Mezitím propláchněte rýži a uvařte ji se špetkou soli doměkka. Na lžíci oleje zvolna opečte doměkka ´pórek, vmíchejte rýži a společně krátce prohřejte. Maso nakrájejte na plátky, rozdělte na talíře a přidejte rýži.


Fotky receptu Pečené dančí maso s biorýží:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečené dančí maso s biorýží
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !