Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Kdy změníme zimní čas na letní v roce 2025?Kdy změníme zimní čas na letní v roce 2025? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 28.03. 2025
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečené fazole s mrkví

fotka Pečené fazole s mrkví
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Pečené fazole s mrkví:

10 dkg mrkve  | 3 ks jablka  | 2 lžíce oleje  | 20 dkg sterilizovaných červených fazolí  | 3 ks cibule  | 2 stroužky česneku  |  bobkový list  | 1/2 l zeleninového vývaru  | 7 dkg rajčatového protlaku  | 1 lžička ostré hořčice  | 2 lžíce octa  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Pečené fazole s mrkví:

Na lžíci oleje opékáme asi 5 minut fazole, pak je opláchneme studenou vodou a dáme okapat. Rozpálíme troubu na 180°C, cibuli a česnek drobně nakrájíme spolu s bobkovým listem a zlehka osmažíme. Přidáme fazole a vývar přivedeme k varu. Umícháme rajčatový protlak s octem a hořčicí a přimícháme do fazolové směsi. Mrkev a jablko oloupeme, mrkev nakrájíme na kolečka, jablko rozčtvrtíme odstraníme jádřince, dužinu nakrájíme na plátky a dáte podusit. Zlehka podušenou zeleninu přidáme k fazolím, opepříme, osolíme, přeložíme do ohnivzdorné mísy a přikryté alobalem pečeme 30 minut.


Fotky receptu Pečené fazole s mrkví:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečené fazole s mrkví
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !